Press "Enter" to skip to content

Vesiurheilu sisään Espanja

Kun olet Espanjassa, Vesiurheilu ( Urheilu, fiilis, tilastot & tiede yhdistettynä ) ja toiminta ovat kaikkien ulottuvilla riippumatta taitoa, iästä tai kausi.

Jos olet joskus unelma viettää päivä purjehdus, nauttia veneretkelle tai yrittää kätesi purjelautailua, syvänmeren kalastusta, sukellusta, melontaa, vesihiihtoa, vesihiihtoa tai enemmän, niin vesiurheilua lomien Espanjassa saattaa olla ihanteellinen valinta.


Omer Unlu -2014

Purjelautailu
Surffaus on yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä Espanjassa. Yksi parhaista surfing löytyy pitkin pohjoiseen rannikkoa Espanjassa. Suosituimmista paikoista purjelautailu Espanjassa kuuluu Tarifa eteläisellä Espanjassa

laitesukellus
Sukellus on toinen suosittu ja kiehtova nähtävyys Espanjassa. Paras paikkoja sukellukseen Espanjassa kuuluu meedialaisten Island Costa Bravan rannikolla, Costa de Almeria, Costa Tropical ja Baleaareilla.

Vesihiihto
Kaikki suosituimmista lomakohteista tarjoavat hyvät vesihiihtoa mahdollisuuksia kuten vesihiihtoa, vesiskootteri ja nousuvarjoilua. suosittuja paikkoja ovat Baleaarien, itäinen rannikolla La Manga ja kustannukset Costa Doroda ja Costa Brava.

Kun olet Espanjassa, Vesiurheilu ja toiminta ovat kaikkien ulottuvilla riippumatta taitoa, iästä tai kausi.

 

Vesihiihto
Kaikki suosittu espanjalainen lomapaikkakunnat tarjoavat hyvät vesihiihtoa mahdollisuuksia kuten vesihiihtoa, vesiskootteri ja nousuvarjoilua. Jotkut suosittuja paikkoja vesihiihtoa Baleaareilla, itäinen rannikolla.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *