Press "Enter" to skip to content

Kesälomat Maltalla

Lepää välillä Sisilian ja Pohjois-Afrikan, Malta hyötyy upea sää ympäri vuoden. Syventynyt hämmästyttävät ilmasto, kiehtova historia ja viihde yhdistettynä lämpimän paikalliset, Maltalla on jotain poikkeuksellista kaikille ja koskaan ei tarjota.

Dubbed saaren auringonpaiste, Maltan tarjoaa ihanteellisen skenaario kuumaa ja aurinkoista päivää rannalla ja lämmin iltaisin viileä tuulahdus, ruokailu ravintolassa meren rannalla. Jousella sateet laantumassa kesäkuussa, Summer tarjoaa vähän sadetta (jos lainkaan), avaavat mahdollisuuksia, kuten sukellusta, veneily ja grillijuhlia meren. At Malta Hotels Online, meidän täytyy hotellia sopivat kaikkien tarpeisiin ja budjetteihin.

Kun meri on tärkein erikoisuus Maltan on paljon kyliä tarjoaa valokuvauksellinen näkemyksiä sekä runsaasti kalaravintoloita sammuttavat nälkää. Koti monia kauniita hiekkarantoja, Maltan tarjoaa upeat nähtävyyksiä auringon palvojia. Juuri tuo kirja ja pyyhe ja olet asetettu ihana päivä rentoutuen auringossa. Ghadira Bay, Ghajn Tuffieha ja Golden Bay, Gnejnan ja Paradise Bay ovat joitakin suosituimpia paikkoja ympäri saarta.

Kuumina kesäkuukausina myös avata Festa kauden sarja tapahtumia alkaen toukokuun lopussa kaikki läpi syyskuuhun. Tuskin viikonloppu kuluu ilman kylä juhlii juhlan sen suojeluspyhimys. Tyypillinen malta festa kestää vähintään kolme päivää ja on perinteinen seisoo myyvät pikaruokaa ja Maltan tyyppi nougat muun herkkuja. Illat yleensä päättyy ilotulitus sidottu piristämään taivaalle valikoima värejä.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *