Press "Enter" to skip to content

Amsterdam – Koe kaupunki täynnä hauskaa

Amsterdam on suosittu kohde matkailijoille ympäri maailmaa. Tämä kaupunki sijaitsee Alankomaissa, Pohjois-Euroopassa. Kesäisin ovat suosituimpia kuukausia matkailijoille. Kuitenkin talvikuukausina myös ainutlaatuisia mahdollisuuksia kävijät nauttia. On monia asioita tehdä ja nähdä vieraillessaan tämän kauniin kaupungin.

Yksi suosituimmista asioita, käydessään Amsterdam, on tutkia museoissa. On olemassa useita museoita sijaitsevat eri puolilla kaupunkia. Van Gogh -museo on yksi suosituimmista kohteista. Museo omistaa suurin kokoelma Van Goghin taidetta maailmassa. Anne Frankin talo on toinen suosittu kohde. Tämä talo mahdollistaa tutustuttavat missä Frank perhe kätkettynä natsien yli kaksi vuotta.

Jos rahapelit, on olemassa useita maalla kasinot (https://www.igame.com/fi/) saatavilla Amsterdamissa samoin. jossa on vapaus soittaa suosikki pelejä.

Toinen suosittu kohde Amsterdamissa on Oude Kerk. Oude Kerk on kaunis kirkko, joka oli pystytetty yli seitsemän sata vuotta sitten. Kirkko tarjoaa kävijöilleen katsoa osaksi arkkitehtoninen ja kulttuurihistoriaa kansan Amsterdam. Oude Kerk on niin kaunis ja henkeäsalpaava tänään, kuin se oli satoja vuosia sitten.

Cultural Park Westergasfabriek on nähtävä alue sijaitsee kaupungin. Tämä alue on koti monille eri kahviloita, gallerioita, kauppoja, ja muut paikat. Vierailijat voivat nauttia paikallisia ruokia, musiikkia, ja väkevien käydessään tällä alueella. He voivat myös ostaa vaatteita ja muita kohteita, jotka on tehty paikallisesti. Ihmiset, jotka nauttivat katsella elokuvia haluaa tarkistaa paikallisen elokuvateatterin. Myös klubi sijaitsee alueella, henkilöille, jotka nauttivat Yöelämälle.

Be First to Comment

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *